Liderul cecen Ramzan Kadîrov, în stare critică, anunță spionajul ucrainean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ramzan Kadîrov se află în prezent în stare critică. Liderul cecen nu ar avea nicio rană fizică, potrivit unei unei declarații a lui Andrii Iusov, un reprezentant al Serviciului de informații al Ministerului Apărării din Ucraina, scrie newsukraine.rbc.ua.

Ramzan Kadîrov Foto EPA EFE (arhivă)
Ramzan Kadîrov Foto EPA EFE (arhivă)

Există informații în mass-media potrivit cărora Ramzan Kadîrov ar fi în comă de câteva zile, iar medicii nu îl pot ajuta, scrie sursa citată.

Iusov a confirmat că există anumite probleme de sănătate în cazul șefului Ceceniei, dar nu se vorbește despre o comă.

„Ramzan Kadîrov este în prezent în stare critică. Acest lucru nu se datorează unei răni“, a declarat reprezentantul serviciilor secrete ucrainene.

Probleme de sănătate pentru Kadîrov

Anterior, Bild a relatat că Ramzan Kadîrov, șeful Ceceniei, se confruntă cu probleme grave de sănătate.

În ultima vreme, starea lui s-a deteriorat semnificativ, pare foarte umflat și, adesea, nu poate deschide ochii în videoclipuri. Se crede că Kadîrov are probleme grave la rinichi, potrivit lui Ahmed Zakaiev, fostul viceprim-ministru al Republicii cecene Icikeria, aflat în exil.

Kadîrov a adus în Cecenia un medic din Emiratele Arabe Unite, deoarece nu are încredere în medicii de la Moscova. Dr. Yassin Ibrahim M. El-Shahat, șeful departamentului de nefrologie de la Spitalul Burjeel din Abu Dhabi, a zburat la Groznîi pentru a-l trata pe Kadîrov.

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite