Kadîrov își trimite fiii minori să lupte în Ucraina: Sunt „gata să-și aplice abilitățile” VIDEO

0
0

Ramzan Kadîrov, liderul pro-rus al Ceceniei, a anunțat, luni, într-o postare pe contul său de Telegram că fiii săi minori urmează să plece pe front, în războiul din Ucraina.

Kadîrov a transmis că fiii săi de 14,15 și respectiv 16 ani sunt „gata să-și aplice abilitățile”.
Liderul Ceceniei a anunțat că cei trei băieți ai săi vor merge să lupte în Ucraina. FOTO Profimedia

O vârstă minoră nu ar trebui să conteze pentru pregătirea apărătorilor Patriei noastre: Nepoții primului președinte al Republicii Cecene, Eroul Rusiei Akhmat-Kadzhi Kadîrov - Akhmat, Eli și Adam, de 16, 15 și 14 ani. Dar pregătirea lor militară a început cu mult timp în urmă, la o vârstă fragedă”, se arată în mesajul liderului Ceceniei pe contul său de Telegram, conform ria.ru.  

În plus, Kadîrov a precizat că cei trei băieți „sunt învățați cum să manipuleze diferite arme și cum să le folosească” la o bază din Gudermes și că aceștia sunt „gata să-și aplice abilitățile” în Ucraina. 

 „Suntem convinși că până și copiii minori vă vor zdrobi în bucăți, pentru că nu aveți spirit de luptă, nici cinste și nici demnitate”, a afirmat liderul cecen. 

De asemenea, Kadîrov a publicat și o înregistrare video cu fiii săi în timp ce urmau cursuri de pregătire militară. 

Liderul cecen a solicitat utilizarea armelor nucleare 

Într-un mesaj publicat, sâmbătă, pe Telegram, Kadîrov și-a revărsat furia în urma înfrângerii suferite de forțele ruse în orașul-cheie Lîman, situat în regiunea Donețk. În urma acestei înfrângeri, liderul cecen a propus recurgerea la arme nucleare tactice. 

„După părerea mea, ar trebui luate măsuri mai drastice, până la declararea legii marțiale în zonele de frontieră și utilizarea de arme nucleare tactice”, a scris Kadîrov. 

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, duminică, că orașul Lîman din Ucraina a fost „complet eliberat" de sub controlul forțelor invadatoare, la o zi după ce Rusia a anunţat că armata sa a hotărât să se retragă din bastionul lor din nordul regiunii Doneţk. 

Rusia


Ultimele știri
Cele mai citite