Joe Biden, „împușcat” în Rusia. Copiii ruși folosesc fotografia președintelui SUA ca țintă într-un poligon de tir VIDEO

0
Publicat:

Un grup de copii ruși și-a exersat abilitățile de tragere folosind fotografii cu președintele Joe Biden, omologul său ucrainean Volodymr Zelensky și secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Joe Biden, luat la țintă de copiii ruși în Siberia
Joe Biden, luat la țintă de copiii ruși în Siberia FOTO arhiva Adevărul

Ziarul controlat de guvernul rus, Argumenty I Fakti (Argumente și fapte), a relatat cum imaginile liderilor mondiali au fost folosite ca ținte într-un un poligon de tir, situat într-o școală tehnică din orașul siberian Tomsk, la aproximativ 2.900 de kilometri est de Moscova, sâmbătă, 2 decembrie, scrie Newsweek.

Consilierul pentru afaceri interne ucrainean, Anton Gerashchenko, a postat un scurt videoclip în care se aud împușcături la câțiva metri distanță de portretele liderilor, deși nu este clar ce fel de muniție se folosește. Gerashchenko a scris că în Rusia, „copiii învață patriotismul trăgând în Biden, Zelensky și Stoltenberg”.

Trei lideri mondiali, folosiți ca țintă pentru a testa patriotismul copiilor ruși
Trei lideri mondiali, folosiți ca țintă pentru a testa patriotismul copiilor ruși FOTO Captură X

Exercițiul de tragere a fost unul dintre evenimentele celui de-al doilea festival anual „Războinicul Pașnic al Federației Ruse”, desfășurat la Colegiul Comunal și de Construcții din Tomsk.

Evenimentul a fost organizat de grupul Boeviy Listok Za Nashikh, care înseamnă „Pamfletul de luptă: băieții noștri”, cu litera Z ce semnifică simbolul militar al forțelor rusești care luptă în Ucraina.

VK a descris evenimentul pe rețelele de socializare într-o postare intitulată „Rusia este o mare putere”.

Ceea ce este deosebit de important este să insuflăm în generația tânără conceptele de patriotism, dragoste de patrie, conservarea istoriei noastre și a tradițiilor ruse”, se spune în postare, adresată celor peste 900.000 de urmăritori.

Postarea a menționat că printre cei prezenți s-au numărat membri ai grupului mercenar Wagner, Frăția Maritimă Tomsk, Grupul Forțelor Sovietice în Germania, Consiliul Veteranilor din regiune și Frontul Popular al Regiunii Tomsk.

De asemenea, au fost reprezentanți ai Ministerului Situațiilor de Urgență al Rusiei, forța de securitate internă Garda Rusă, precum și „cazaci și colective creative”.

Evenimentul a inclus un concert și reconstituiri ale evenimentelor militare în care participanții au arătat „unitatea cu eroii actuali - apărătorii Districtului Militar de Nord”, care luptă în invazia la scară largă a Ucrainei de către Vladimir Putin.

Mândria pentru patria lor - acesta este sentimentul care rămâne în inima tuturor după festival”, au declarat organizatorii în postare.

Imaginile arată participanți în costume folclorice pozând alături de bărbați în uniforme militare, unii cu fețele acoperite. O masă arată ceea ce par a fi soldați ținând arme.

În ziua festivalului, Stoltenberg a declarat pentru postul de televiziune german ARD că Ucraina se află într-o „situație critică” și a spus că este important să se sprijine Kievul „în vremuri bune și rele”.

Zelenski vrea să facă apel la senatorii SUA pentru a obține mai mult sprijin, în mijlocul avertismentelor administrației Biden că fondurile și timpul pentru a lupta împotriva Rusiei se epuizează.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite