Gerard Depardieu, invitat să adere la Partidul Comunist din Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La începutul acestui an, Putin i-a înmânat lui Depardieu paşaportul său rusesc
La începutul acestui an, Putin i-a înmânat lui Depardieu paşaportul său rusesc

Partidul Comunist Rus (KPRF) l-a invintat pe actorul francez Gerard Depardieu, recent devenit cetăţean rus, să devină membru de partid, a anunţat vineri prim-secretarul Biroului din Moscova al KPRF, Valeri Raşkin.

„I-am trimis dlui Depardieu o scrisoare oficială în care îl invitam să adere la Partidul Comunist. Cred că are un mare respect faţă de tatăl său, care a fost membru al partidului comunist, şi îi împărtăşeşte opiniile”, a declarat Raşkin pentru RIA Novosti.

La 6 ianuarie 2013, Depardieu a primit din partea preşedintelui Vladimir Putin paşaport rusesc, în urma unei întâlniri care a avut loc la reşedinţa prezidenţială de la ţărmul Mării Negre.

În ciuda temperaturilor scăzute, ruşii l-a primit cu căldură pe îndrăgitul actor francez Gerard Depardieu. După ce a avut o întrevedere cu preşedintele Vladimir Putin, în republica rusă Mordovia actorul a fost întâmpinat cu fanfară şi i s-a oferit chiar un post de ministru al Culturii şi o casă. Depardieu a refuzat politicos.

Îndrăgitul actor francez a părăsit Franţa, după ce preşedintele socialist Francois Hollande a anunţat că vrea să introducă un impozit de 75 % pentru veniturile mai mari de un milion de euro.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite