Doi băieţei din Rusia au săpat un tunel şi au reuşit să evadeze din grădiniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi băieţi de 5 ani au săpat cu lopăţica de nisip un tunel pentru a fugi de la o grădiniţă din Urali pentru a cumpăra o maşină Jaguar, scrie Komsomolskaia Pravda.

"Cei doi băieţi de la o grădiniţă din oraşul Magnitogorsk au săpat pe parcursul a mai multe zile cu lopeţile cu care se jucau în nisip, un tunel  pe sub clădire, scrie publicaţia rusă din care au reuşit să evadeze. Micuţii au mers apoi pe jos 2 kilometri până la un concesionar de maşini de lux de unde credeau că pot cumpăra un Jaguar.

O femeie care trecea prin zonă a fost curioasă să afle ce căutau în preajma concesionarului de automobile, mai ales că nu erau însoţiţi de un adult. Copii i-au spus că au plecat de la grădiniţă ca să cumpere o maşină mare, dar că nu aveau bani. Aceasta i-a dus la un post de poliţie, dar conducerea grădiniţei dăduse déjà alerta privind dispariţia copiilor. Educatoarea micuţilor spune că nu a remarcat dispariţia băieţilor şi în consecinţă conducerea grădiniţei a concediat-o, scrie Komsomolskaia Pravda . 

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite