Cum a reacţionat un jurnalist apropiat de Putin după nimicirea crucişătorului Moskva: „Spuneţi-mi, cum aţi reuşit s-o pierdeţi?” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Twitter
Foto Twitter

Nimicirea navei Moskva l-a supărat pe jurnalistul -rus Vladimir Soloviov. „Nu-mi pasă ce anume s-a întâmplat - dacă erau într-adevăr două rachete Neptun, aşa cum spun ucrainenii”, a afirmat jurnalistul apropiat de Putin.

Soloviov afirmă: „Sunt furios pentru ce s-a întâmplat cu Moskva, nava-amiral a flotei Mării Negre. Pur şi simplu furios. Da, era destul de veche, fusese reparată de mai multe ori şi da, acest tip de navă are diverse vulnerabilităţi. Înţeleg asta. Dar spuneţi-mi, cum aţi reuşit s-o pierdeţi? Explicaţi-mi, de ce naiba eraţi în acel moment în acea regiune a Mării Negre? Nu-mi pasă ce anume s-a întâmplat - dacă erau într-adevăr două rachete Neptun, aşa cum spun ucrainenii. 

Oricum, de când se teme o navă de luptă de lovituri de rachetă, din moment ce dispune de un sistem defensiv? A fost ceva dezactivat? Chiar dacă a fost lovită de două rachete şi muniţia a luat foc, ce s-a întâmplat cu sistemul de stingere a incendiilor? De ce nu a funcţionat, iar nava a ars aproape complet pe interior?”. 

Rusia nu a declarat dacă au fost victime în urma atacului cu rachete, însă afirmă că a evacuat toţi marinarii care se aflau pe navă. Mama unuia dintre marinarii aflaţi pe Moskva, afirmă că în urma atacului au murit 40 de oameni, iar alţi marinari sunt declaraţi dispăruţi. 

Ucraina afirmă că este răspunzătoare de prăbuşirea crucişătorului, lucru validat de Pentagon. Rusia susţine că nava s-a scufundat după ce la bordul crucişătorului s-a declanşat un incendiu. 

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite