Comandant rus, împușcat de spionii ucraineni în fața casei: „Vă știm adresele, numerele mașinilor, rutele și obiceiurile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comandantul echipajului unui bombardier strategic rusesc Tu-95, maiorul Oleg Sergheevici Stegaciov, a fost împușcat în orașul Engels (sud-vestul Rusiei), unde se află și o bază aeriană, potrivit Direcției de informații a Ministerului Apărării din Ucraina (GRU).

Maiorul Oleg Sergheevici Stegaciov a fost împușcat de spionii ucraineni
Maiorul Oleg Sergheevici Stegaciov a fost împușcat de spionii ucraineni FOTO gur.gov.ua

Ca urmare a atacului, Oleg Stegaciov a suferit răni prin împușcare. Dacă a supraviețuit sau nu - vom clarifica”, se arată într-un comunicat al spionajului militar ucrainean, care nu face nicio referire la cei care au efectuat operațiunea.

Comunicatul precizează că pilotul de bombardiere strategice Tu-95 (Bear - Ursul - în codificarea NATO), „s-a născut la 23 iunie 1983, a servit la baza aeriană Engels (unitatea militară 06987) și este direct implicat în lansarea de rachete asupra obiectivelor civile din Ucraina și în uciderea poporului nostru”.

Autoturismul despre care ucrainenii spun că aparține maiorului rus împușcat
Autoturismul despre care ucrainenii spun că aparține maiorului rus împușcat FOTO gur.gov.ua

Vă reamintim că pe toți criminalii de război îi așteaptă pedeapsa - vă știm numele, adresele, numerele mașinilor, rutele și obiceiurile obișnuite”, mai precizează Direcția de informații a armatei ucrainene.

GRU a publica mai multe fotografii cu Oleg Stegaciov în diverse ipostaze și cu o mașină de teren cu portiera deschisă în dreptul șoferului, posibil loc al atacului.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite