Atac armat într-un oraş din vestul Rusiei, soldat cu cinci morţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atacatorul este dat în urmărire generală, după ce a omorât cinci persoane FOTO Reuters
Atacatorul este dat în urmărire generală, după ce a omorât cinci persoane FOTO Reuters

Cinci persoane au fost ucise, luni, în oraşul rus Belgorod (sud-vest), informează AFP şi RIA Novosti. Printre persoanele omorâte se numără şi o fetiţă de 14 ani. Luni după-amiază, comitetul de anchetă rus a anunţat că identitatea atacatorului a fost stabilită, scrie Itar-Tass.

Atacatorul a deschis focul pe stradă în jurul orei 14.00 (ora 13.00, ora locală), iar apoi a continuat să tragă cu o armă de vânătoare în interiorul unui magazin din apropiere. Poliţiştii au spus că suspectul a reuşit să fugă de la faţa locului şi a fost dat în urmărire.

Potrivit Comitetului de anchetă rus, autorul atacului armat este un "localnic, condamnat anterior, care a fost eliberat din închisoare în 2012". „El s-a ascuns într-un autoturism BMW X5, unde a fost descoperit de către poliţişti după câteva minute", a anunţat departamentul regional al Ministerului de Interne.

O altă persoană a fost rănită în acest atac care a avut loc în apropierea unui magazin de arme de vânătoare din Belgorod, oraş aflat la 700 de kilometri sud de Moscova.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite