Amenințările propagandei ruse după moartea violentă a Dariei Dughina

0
Publicat:

Propaganda rusă amenință cu atacarea centrelor decizionale din Ucraina, după ce sâmbătă seară Daria Dughina, fiica lui Aleksandr Dughin, a murit în urma unei explozii a mașinii în care se afla.

Margarita Simonian, redactor-șef al publicației Russia Today / Foto Arhivă
Margarita Simonian, redactor-șef al publicației Russia Today / Foto Arhivă

Postul de televiziune al Kremlinului Tsargrad TV anunță că propagandista Federației Ruse, Margarita Simonian, redactor-șef Russia Today, a scris doar trei cuvinte pe canalul său de Telegram prin care Kievul se va infiora, scrie Hotnews.ro

Aceasta a scris „centre de decizie” de trei ori și a sugerat astfel aatacarea acestora în Kiev. Ideea a fost susținută și de un alt jurnalist pro-Kremlin, Maxim Kononenko, care a scris adresa clădirii principale a serviciilor secrete ucrainene din Kiev.

Și Volodimir Rogov, membru al Consiliului principal al Administrației Civil-Militare din regiunea Zaporojie a numit încă două ținte, publicând adresele administrației președintelui Ucrainei și Direcției principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

Și Denis Puşilin, liderul separatist pro-rus, suține că Ucraina este responsabilă pentru atacul în care a murit Daria.

Aleksandr Dughin ar fi fost ținta

Propaganda din Rusia susține că ținta atacului ar fi fost chiar ideologul Aleksandr Dughin, dar acesta s-a salvat prin decizia de a merge cu alt autoturism.

„Asasinarea Dariei Dughina nu este altceva decât o lovitură dată adevăratului centru de decizie din Rusia”, a spus Egor Kholmogorov, un jurnalist rus naționalist, pentru Pravda, ziarul Partidului Comunist în vremea URSS.

De asemenea, serviciile secrete din SUA și marea Britanie sunt acuzate că ar fi pregătit atacul, deoarece Kievul nu ar fi capabil să planifice un astfel de eveniment.

Jurnalistul rus spune că Ucraina duce „un război de anihilare” cu rușii și că „vor fi pregătiți".

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite