Ziariştii au identificat-o pe amanta fostului preşedinte ucrainean Victor Ianukovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presupusa amantă a fostului preşedinte al Ucrainei este sora bucătarului personal al lui Victor Ianukovici, dezvăluie portalului pravda.com.ua.

Vizita presei la reşedinţa luxoasă a lui Victor Ianukovici a permis ziariştilor ucraineni să o identifice în sfârşit şi pe amanta fostului preşedinte ucrainean, care oficial nu a divorţat, dar nu mai locuia de mult timp cu soţia.

"Este vorba de Lubovi Polejai, preşedinta unui fond de caritate şi sora bucătăresei personale a lui Ianukovici", potrivit pravda.com.ua.

Publicaţia susţine că Victor Ianukovici trăia cu Lubovi Polejai de câţiva ani şi aceasta îl însoţea în călătoriile peste hotare, figurând în calitate de consultant.

CITIŢI MAI MULT

Unde este Viktor Ianukovici? Preşedintele demis al Ucrainei, de negăsit. A trecut mai bine de-o zi de când preşedintele Viktor Ianukovici a părăsit Kievul. În afară de o scurtă apariţie televizată de la Harvok, prin care a transmis că este liderul legitim al ţării şi că nu are nicio intenţie să demisioneze, Ianukovici nu a mai făcut nicio declaraţie, iar nimeni nu ştie unde se află acum preşedintele de la al cărui refuz de a semna un acord de asociere cu UE au izbuncnit protestele Euromaidan, în urmă cu trei luni.

De ce o nouă Ucraina este cel mai mare coşmar al Kremlinului: Moldova ar putea fi prima care preia mişcarea Euromaidan. Schimbările fundamentale care se petrec zilele acestea la marginea Rusiei reprezintă cel mai mare coşmar al Kremlinului, notează un specialist în Ucraina. Nu este vorba doar despre extinderea birocraţiei UE atât de aproape de Moscova, ci de ceva de 10 ori mai rău: posibilitatea ca restul statelor aflate încă sub influenţa Moscovei să preia mişcarea Euromaidan. Prima ţară în care s-ar putea întâmpla asta este Moldova.

FOTO Ucraina: după revoluţie, judecata. Protestatarii târăsc în Euromaidan un presupus lunetist responsabil pentru represiunea sângeroasă. Protestatarii ucraineni din Piaţa Independenţei, scena Euromaidanului în ultimele trei luni, au preluat controlul asupra mai multor clădiri în care au stat săptămâna trecută lunetiştii, responsabili pentru cea mai mare parte a celor aproximativ 100 de morţi înregistraţi într-o singură zi. Manifestanţii au capturat astfel cel puţin un presupus lunetist, pe care l-au târât în Euromaidan, unde l-au pedepsit pentru sângele vărsat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite