Xenia Deli, fotomodel originară din Moldova, şi-a lăsat la vederea paparazzi părţile intime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
xenia deli

Şi-a scos căţelul la plimbare, însă nu patrupedul a fost cel pe care nu a reuşit să-l ţină în lesă, ci ...părţile intime, transmite Libertatea.ro

Basarabeanca Xenia Deli a reuşit să-şi facă o carieră de model la Hollywood. O mică vedetă Hollywood, frumoasa cu ochi verzi este destul de răsfăţată de designerii pentru care defilează şi care o răsplătesc cu contracte pe măsură. Aşa se face că, atunci când nu defilează pe cele mai mari podiumuri ale lumii, Xenia îşi petrece timpul în compania căţelului său.

Fotomodelul a ieşit zilele trecute să-şi plimbe patrupedul la o terasă de lux din California şi, cu o ţinută foarte decupată a reuşit să-şi arate părţile inime. Paparazzii au fost imediat pe fază şi au imortalizat momentul în care pantalonii foarte largi şi scurţi i-au scos la iveală intimitatea.

Xenia Deli este originară din satul Tighina, Republica Moldova, şi s-a născut pe 27 octombrie 1989. S-a remarcat ca model al prestigioasei agenţii Elite, cariera ei fiind în plină ascensiune. Este preferată de marii designeri în special în campaniile de promovare a costumelor de baie sau lenjerie intimă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite