Miranda Kerr, un înger căzut din raiul Victoria's Secret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kerr a defilat din 2007 pentru colosul american, producător de lenjerie intimă. FOTO AFP
Kerr a defilat din 2007 pentru colosul american, producător de lenjerie intimă. FOTO AFP

Primul îngeraş australian din istoria Victoria's Secret a recunoscut că a încetat colaborarea cu brandul american. Deşi presa a speculat că reprezentanţii companiei renunţă la serviciile fotomodelului din cauza prestaţiei slabe, Kerr a spus că motivul despărţirii este timpul tot mai redus pe care îl dedică familiei.

Într-un interviu acordat recent publicaţiei „The Sydney Morning Herald“, fotomodelul în vârstă de 30 de ani a confirmat zvonurile potrivit cărora încetează colaborarea cu Victoria's Secret, brandul american ce a consacrat-o în 2007, când a înlocuit-o pe brazilianca Gisele Bündchen şi a devenit primul îngeraş de origine australiană.

miranda kerr reuters

Kerr, în perioada de glorie de la Victoria's Secret. FOTO Reuters

„M-am ocupat de modeling de la 13 ani. Acum intru într-o nouă etapă a vieţii mele. Am simţit asta de când l-am născut pe fiul meu. Am devenit mamă şi mi-am dat seama că trebuie să-mi fac o listă de priorităţi“, a declarat cea care a defilat cu un sutien în valoare de 2.5 milioane de dolari la show-ul Victoria's Secret din noiembrie 2011.

miranda kerr reuters

Kerr şi Bloom s-au cunoscut în 2007, s-au logodit în 2010, iar ulterior şi-au unit destinele într-o ceremonie privată. FOTO Reuters

„Nu mă mai aflu în postura de a semna un contract full time în această perioadă“, a mai zis Kerr care vrea să le dedice timpul micuţului Flynn, în vârstă de doi ani, şi soţului său, Orlando Bloom.

miranda kerr reuters

Îngeraşul veteran, într-o costumaţie de lux, specifică brandului. FOTO Reuters

Săptămânile trecute, publicaţiile internaţionale au pus „divorţul“ pe seama prestaţiei slabe a fotomodelului care nu a mai adus încasări suficiente pentru colosul din industria lenjeriei intime, spre deosebire de ceilalţi îngeri profitabili, precum Candice Swanepoel şi Alessandra Ambrosio, care au sporit vânzările. Cu toate acestea, Ed Razek, preşedintele companiei şi directorul executiv de marketing, a spus că Miranda Kerr va rămâne pentru totdeauna îngeraşul casei americane.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite