Voronin: Nici Igor Dodon, nici Maia Sandu nu merită să ajungă preşedinte al R. Moldova. Ambii sunt discreditaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Voronin

Liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, a dat de înţeles că sunt şanse mari că va candida la alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie. El a precizat că decizia de a participa la prezidenţiale este motivată de dorinţa de a nu-i permite lui Igor Dodon să câştige încă un mandat. Voronin a afirmat că, în cazul în care nu va ajunge în turul doi, nu va sprijini pe niciunul dintre cei doi candidaţi favoriţi în cursa electorală - Igor Dodon şi Maia Sandu.

Vladimir Voronin consideră că atât Maia Sandu, cât şi Igor Dodon „s-au discreditat pe toate dimensiunile” şi nu merită să deţină funcţia de preşedinte al R. Moldova, subliniind că „niciunul n-o să facă treabă”.

„Ce a făcut ea (referindu-se la Maia Sandu) fiind ministru al Educaţiei? Ce a făcut patru luni în funcţia de prim-ministru? A fugit. A văzut că acolo trebuie de muncit. Să vorbeşti e una, dar să faci treabă e cu totul alta, să ştii d eunde să începi, cum s-o duci şi cum s-o termini, dar aceste capacităţi această persoană nu le are. Voi presa aţi umflat-o, dar eu nu văd nimic în dânsa - zero”, a declarat Vladimir Voronin la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Amintim că, până în acest moment, patru candidaţi au fost desemnaţi pentru prezidenţiale din 1 noiembrie: Andrei Năstase (Platforma DA), Maia Sandu (PAS), Dorin Chirtoacă (Mişcarea Politică Unirea), Octavian Ţîcu (PUN).

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite