Surse. Decizie majoră. PNL a bătut palma cu USR-PLUS pentru candidaţi comuni în Capitală. Orban a renunţat la DC Popescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PNL şi USR-PLUS s-au înţeles pe candidaturi comune, ultimul hop al negocierilor este relaţia cu PMP. Nicuşor Dan cere insistent ca partidul lui Băsescu să fie cooptat în alianţa dreptei, astfel încât Traian Băsescu să nu rupă din voturile sale. Orban ar vrea sa cedeze Sectorul 3 pentru PMP, însă candidatura lui Mihai Neamţu nu e acceptată de USR. Discuţiile au avut loc miercuri noapte.

Update: Discuţia de la Palatul Victoria s-a terminat fără un rezultat concret. Alianţa USR-PLUS nu a acceptat candidatura lui Mihai Neamţu la Sectorul 3, susţin surse politice pentru Adevărul. Negocierile vor continua joi.

***

Cele patru partide vor avea candidaţi comuni la sectoare, dar liste separate la Consiliul General şi consiliile de Sector.

Discuţiile sunt în desfăşurare la această oră la Palatul Victoria.

„Adevărul“ a anunţat miercuri că liderul PNL Ludovic Orban ar fi dispus să renunţe la Dan Cristian Popescu (candidatul PNL la Sectorul 2) pentru a parafa o înţelegere cu Alianţa USR-PLUS în Capitală. Obiectivul lui Orban este ”eliberarea Capitalei din ghearele PSD”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite