Voronin: Anul 2016 a devenit încă un an în care Moldova a continuat să fie un stat capturat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a transmis un mesaj către cetăţeni vineri, 30 decembrie. Fostul şef de stat a criticat activitatea guvernării de la Chişinău şi îndeamnă oamenii să fie împreună, pentru a reuşi răsturnarea puterii.

„Anul care pleacă a fost unul foarte complicat pentru întreg statul moldovenesc multinaţional. Anul 2016 a devenit încă un an în care Patria noastră iubită, Moldova, a continuat să fie un stat capturat. Regimul corupt, care a reuşit să se consolideze prin corupere, şantaj, organizarea „alegerilor” prezidenţiale neconstituţionale, a pierdut definitiv contactul cu realitatea”, afirmă Voronin.

Comunistul susţine că guvernarea doar mimează reformele, ulterior arată în mass-media controlată de ea despre cât ar fi de bine în ţară.

„Însă, oamenii asupra cărora, zilnic, se revarsă acest val de „realizări” mincinoase, nu simt decât un singur lucru: viaţa a devenit insuportabil de grea. În case s-a instalat sărăcia şi deznădejdea”, a adăugat ex-preşedintele ţării.

Liderul PCRM acuză guvernarea de cinism pentru reforma sistemului de pensionare şi transformarea miliardului furat din sistemul bancar în datorie publică.

„Lista fărădelegilor şi crimelor împotriva poporului Moldovei este foarte mare şi oribilă. Deja este clar că acest regim trebuie nu doar să fie schimbat, el trebuie să fie condamnat, la nivel social, civic şi penal.

Anul 2017, care ne bate la uşă, este anul în care se împlinesc 100 de ani de la Marea Revoluţie Socialistă din Octombrie. Experienţa acesteia indică foarte clar asupra faptului că până şi în cele mai complicate condiţii sociale şi comunitar-politice, eliberarea este posibilă!”, a subliniat Vladimir Voronin, într-un comunicat de presă emis de PCRM.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite