Vladimir Putin a anunţat ideea naţională care îi va uni pe ruşi şi le va aduce un trai mai bun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, s-a arătat convins că există o singură idee care îi poate uni pe ruşi şi aceasta se referă la patriotism, „care şi este ideea naţională”, transmite TASS.

Potrivit agenţiei de presă ruse, preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunţat, în cadrul unei întrevederi cu întreprinzătorii, că ideea naţională a poporului rus este patriotismul. „Dacă vrem să trăim mai bine, trebuie ca ţara noastră să devină mai atractivă. Noi nu avem şi nu putem avea o altă idee naţională care să ne unească în afară de patriotism”, a declarat Putin.

Liderul de la Kremlin le-a mai spus agenţilor economici că şi mediul de afaceri, şi cetăţenii, şi funcţionarii trebuie să muncească pentru ca Rusia să devină mai puternică. „Dacă vor munci, atunci fiecare va trăi mai bine. Veniturile vor fi mai mari şi vom avea un trai mai confortabil. Aceasta şi este ideea naţională”, a menţionat Putin.

În acelaşi timp, Vladimir Putin a adăugat că pentru ca ruşilor să le fie insulfată această idee nu este suficient ca preşedintele sau altcineva să spună despre asta. „Pentru ca să fie insuflată această idee, trebuie să o conştientizăm şi despre aceasta trebuie să vorbim permanent, la toate nivelurile”, a precizat liderul rus.

Menţionăm că Rusia se confruntă cu o criză economică profundă cauzată de prăbuşirea preţului la petrol şi de sancţiunile occidentale instituite după anexarea Crimeii de la Ucraina. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite