Vlad Filat, din arestul CNA în Penitenciarul nr. 13 din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Filat, transferat în Penitenciarul nr. 13 FOTO Alexandru Tarlev
Vlad Filat, transferat în Penitenciarul nr. 13 FOTO Alexandru Tarlev

Fostul premier al Republicii Moldova Vlad Filat a fost dus în această seară la Penitenciarul nr. 13 din Chişinău. După ce Curtea de Apel a hotărât astăzi că deputatul va rămâne în arest pentru 30 de zile, Vlad Filat nu a fost dus în arestul Centrului Naţional Anticorupţie (CNA), acolo unde a fost deţinut până acum.

Avocaţii lui Vlad Filat susţin că nu li s-a permis accesul la clientul lor, pe motiv că „vizitele au loc numai până la orele 15.00 şi numai în zilele de lucru”, deşi până acum avocaţii aveau acces nelimitat, transmite ziarulnational.md.

Ofiţerul de presă al CNA; Angela Starinschi, a precizat pentru Unimedia că Filat a fost dus la penitenciar pentru că „aşa prevede regulamentul de reţinere”. „Vlad Filat nu a scris cerere prin care să solicite să rămână în izolatorul CNA", a spus Starinschi.

Penitenciarul nr. 13 se află pe strada Bernardazzi, 3, din oraşul Chişinău şi are statut de izolator de urmărire penală. Anterior, în presă au fost publicate mai multe articole, în care se menţionează condiţiile proaste de detenţie existente în acest penitenciar.

FOTO Condiţiile în care trăieşte Vlad Filat în arestul CNA

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite