Vlad Filat cheamă cetăţenii să voteze PAS: Pericolul ca Dodon, Voronin, Şor, Usatîi să facă majoritatea în Parlament este unul extrem de mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Filat

Ex-premierul Vlad Filat cheamă alegătorii să voteze pentru PAS în alegerile parlamentare din 11 iulie. Potrivit lui, există pericolul ca Igor Dodon, Vladimir Voronin, Ilan Şor şi Renato Usatîi să preia guvernarea.

„Republica Moldova se află din nou în situaţia de a alege între trecut şi viitor, între a merge spre Uniunea Europeană sau a rămâne să se zbată în incertitudine la marginea lumii civilizate. Pericolul ca Dodon, Voronin, Şor, Usatii, iar în spatele lor, ca întotdeauna, Plahotniuc, să facă majoritatea în parlament şi implicit să preia guvernarea este unul extrem de mare, dacă nu ne vom mobiliza cu toţii să dăm un vot raţional şi consolidat”, a scris Vlad Filat pe Facebook.

Filat susţine că „PAS este la acest moment singurul partid pro-european ce va accede în parlament, cu şanse reale de a obţine majoritatea şi prelua guvernarea şi mai ales cu capacitate de a realiza reformele necesare Republicii Moldova.”

„Alegerile ce vor avea loc pe data de 11 Iulie sunt un examen al maturităţii noastre ca societate şi sunt totodată hârtia de turnesol ce va arăta Europei şi întregii lumi unde vrem să fim şi mai ales ce vrem noi să fim.Vă invit ca duminică să votăm cu mintea deschisă pentru viitorul european al R.Moldova, pentru viitorul copiilor noştri!”, a mai spus Filat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite