Viteza ucide. Cinci persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident tragic pe traseul Chişinău-Cimişlia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc sâmbătă noaptea
Accidentul a avut loc sâmbătă noaptea

Cinci oameni au murit, iar alţi trei se află în stare gravă la spital după ce noaptea trecută au fost implicaţi într-un accident teribil în apropiere de localităţile Băcioi şi Horeşti. Potrivit martorilor, în accident au fost implicate un automobil de model BMW, o maşină Ford, dar şi un microbuz.

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale informează că la faţa locului au intervenit echipele de urgenţă şi s-a stabilit că în accidentul petrecut în jurul orei 23:00, au fost implicate două automobile, de model BMW 520, în care se aflau cinci persoane şi un microbuz de model Citroen Jumper, în care se aflau trei persoane. În consecinţă, cinci persoane au decedat, iar trei au fost transportate la Spitalul de Urgenţă din Chişinău. 

accident

Potrivit autorităţilor, pasagerii BMW-ului se întorceau din Chişinău după ce au sărbătorit ziua de naştere al unuia dintre ei,  iar şoferul micobuzului se îndrepta spre capitală transportând pepene roşu pentru comercializare. Preliminar, se vorbeşte despre faptul că accidentul a avut loc din cauza vitezei excesive. Şoferul maşinii BMW ar fi intrat pe contrasens şi s-ar fi ciocnit în plin cu microbuzul Citroen. Potrivit poliţiei, şoferul microbuzului circula regulamentar.

Dintre cei cinci pasageri ai BMW-ului, patru persoane au decedat. Este vorba despre două femei şi doi bărbaţi, printre care şi şoferul, cu vârste de 30,38 şi 46 de ani. O persoană decedată rămâne încă neidentificată. Tot neidentificat este şi bărbatul rămas în viaţă.

Din microbuzul marfar, şoferul în vârstă de 38 de ani a decedat, iar pasagerii, doi bărbaţi de 28 şi 32 ani, sunt internaţi la spital.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite