VIDEO „Trăgeau în noi ca în animale”. Răfuială cu focuri de armă în Chişinău. O persoană, găsită moartă într-un apartament din sectorul Botanica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Poliţiştii au depistat în seara de duminică, 7 ianuarie, cadavrul unei persoane într-un apartament din sectorul Botanica al Capitalei. În locuinţă se mai afla şi un tânăr rănit prin plagă cu armă de foc.

Suspecţii au fost reţinuţi. Dacă vinovăţia acestora va fi demonstrată, ei vor fi pedepsiţi cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Potrivit Publika.md, tânărul omorât avea doar 25 de ani, iar cel rănit are 27 de ani. 

Sursa citată menţionează că tragedia a început de la un incident minor. Victimele s-au adunat aseară cu familiile lor la un prieten pentru a sărbători Crăciunul, dar şi ziua de naştere a acestuia. 

Cei trei bărbaţi au ieşit la balcon să fumeze. La un moment dat, unul dintre ei a scuipat şi a nimerit peste un bărbat, care fuma şi el, împreună cu un amic, la un alt balcon, aflat cu cinci etaje mai jos. 

Înfuriaţi, aceştia au urcat la cei trei bărbaţi pentru a le cere socoteală. Cearta lor s-a potolit la scurt timp. 

„Ne-am liniştit şi ne-am înţeles că e sărbătoare şi nu trebuie să ajungem la conflicte mai mari şi fiecare să mergem pe la casele lui. Aşa a şi fost. Persoanele date au plecat acasă, iar noi ne-am întors în apartament, am mai stat aproximativ o oră şi am ieşit iarăşi la o ţigară”.

Când au ieşit din nou la fumat, cei doi agresorii îi aşteptau la balconul de pe etaj, cu mâinile pe trăgace. 

„Au început să tragă în noi ca în animale. Primul care s-a nimerit - Bogdan. Şi Artur, băiatul cu ziua de naştere. Au nimerit şi în el cred că două gloanţe. Primul glonte când l-a nimerit, eu eram în spatele lui, el a venit peste mine. M-a acoperit cu spatele lui şi mi-a zis: Ruslan, fugim în apartament”, spus unul dintre tineri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite