VIDEO Andrei Năstase răspunde la acuzaţiile lui Dorin Chirtoacă: Este pus să vocifereze tot ce-şi doreşte Plahotniuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

Liderul PPDA, Andrei Năstase, susţine că preşedintele PL, Dorin Chirtoacă, a făcut mai multe acuzaţii la adresa sa pentru că asta şi-ar dori liderul PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc.

„Nepotul moşului, în momentele sale de proastă inspiraţie, este pus să scrie şi să vocifereze tot ce-şi doreşte Plahotniuc, ca să aibă Publika ce fel de ştiri false să dea împotriva lui Năstase”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

El susţine că, astăzi, aceleaşi mesaje din nou sunt debitate în interesul mafiei de Ghimpu, de Chirtoacă, de multi alţii, de tot felul de IUCI şi Iude. E ciudat, nu? Evident! Oamenii s-au obişnuit deja cu reţetele regimului de a demoniza pe toţi cei care nu li se supun. Linşajul mediatic continuă, oamenii sunt din nou dispreţuiţi şi luaţi de proşti”.

Potrivit preşedintelui PPDA, absolut nimic nu este nou „cu această atât de veche temă falsă, prezentată sub forma unei mizerabile dezinformări”. 

„Aşa s-a întâmplat cu sirienii. Cei 30.000 de sirieni folosiţi în campania pentru prezidenţiale au fost aduşi şi în campania pentru primăria Chişinău şi vor fi folosiţi, probabil, de câte ori va fi nevoie, de cate ori vor fi alegeri”, a spus Năstase.

În opinia sa, „Fake news are întotdeauna nevoie de o sursă”. 

„Acum este Chirtoacă, mâine poate fi altcineva! Fake news conţine informaţie trunchiată, falsă. Exact aşa se întâmplă acum, iar nepotul, asemenea mentorului sau Ghimpu, aflat în agonie politică, face tot ce este omeneşte posibil pentru a nu pierde definitiv atenţia publică, atenţia oamenilor. Va vedea ca preţul pe care îl plăteşte astăzi este prea mare; cariera lui în spaţiul public a luat sfârşit”, a afirmat Năstase.

Liderul PPDA a menţionat că „ce spune astăzi Chirtoacă, Plahotniuc spune de peste 15 ani. o spune de fiecare dată când simte că-i pleacă pământul de sub picioare. Şi, după ce am fost acuzat de trădare de patrie de regimul Plahotniuc - Dodon pe care nepotul si moşul il slujesc, cât credeţi că mai valorează aceste false acuze aduse de un fals unionist?”

„Care să fie motivul pentru care, despre un caz în care Curtea Europeană a Drepturilor Omului s-a pronunţat, acum foarte mulţi ani, ar trebui ca şi Chirtoacă să se pronunţe din nou? Motivul este unul singur! MIza uriaşă pe care le au aceste alegeri şi pretul mare pus de Plahotniuc pe libertatea lui penală”, a adăugat Năstase.

Amintim că Dorin Chirtoacă l-a acuzat în mai multe rânduri pe Andrei Năstase că „a furat 7 milioane de euro”. Chirtoacă se referă la faptul că în anul 2000, când a fost privatizată compania de stat Air Moldova de o companie germană, de fapt, acea companie nu ar fi fost germană, dar gestionată de naşul lui Andrei Năstase, Victor Ţopa. Potrivit lui Chirtoacă, preşedintele R.Moldova de atunci, Vladimir Voronin, a considerat că privatizarea a avut loc ilegal şi a făcut în aşa fel încât Air Moldova să fie întoarsă în proprietatea statului. Andrei Năstase, avocatul care a reprezentat compania privată la CEDO, a obţinut câştig de cauză, iar R.Moldova a fost nevoită să plătească acestei companii despagubiri în sumă de 7 milioane de euro.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite