VIDEO Accident în lanţ la Străşeni. Patru maşini s-au ciocnit din cauza unei depăşiri nereuşite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Niciunul dintre şoferi nu a necesitat intervenţia medicilor. Conducătorul auto care va fi găsit vinovat de producerea acestui accident riscă o amendă de până la 1.000 de lei şi cel mult şase puncte de penalizare.

Patru maşini au fost şifonate în această dimineaţă, aproape de străşeni. Potrivit datelor preliminare constatate de poliţişti, accidentul a fost provocat de un şofer care a depăşit maşina din faţa lui, pe contrasens, relevă Protv.md. Conducătorul auto din cealaltă maşină a văzut la timp maşina angajată în depăşire şi a virat pe acostament, cele două autoturisme tamponându-se uşor.

Între timp, din spate a venit un alt vehicul, al cărui şofer n-a văzut în timp util maşina intrată pe contrasens, iar cele două maşini s-au ciocnit frontal. Şoferul celei de-a patra maşini, care venea din spate, n-a reuşit să frâneze şi s-a oprit în vehiculul din faţa lui. Niciun om n-a fost rănit în acest carambol. Şoferul care va fi găsit vinovat de acest accident riscă o amendă de până la 1.000 de lei şi cel mult şase puncte de penalizare. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite