Victor Ponta ia în derâdere întâlnirea dintre Maia Sandu şi Kovesi: Se luptă doamnele cu corupţii, dar nu pot să iasă pe stradă că le ia Cristi Rizea la fugăreală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu si Kovesi

Ex-premierul României Victor Ponta a luat în derâdere întrevederea de la Chişinău dintre preşedintele Maia Sandu şi procurorul-şef european, Laura Codruţa Kovesi. Reacţia ironică a fostului prim-ministru a fost cauzată de faptul că ex-deputatul român Cristian Rizea, condamnat la închisoare cu executare în România, se plimbă nestingherit prin Chişinău, în timp ce cei doi oficiali vorbesc despre lupta anticorupţie.

„Se luptă doamna Kovesi şi doamna Sandu cu corupţii non stop! Dar nu pot să iasă pe stradă în Chişinău că le ia Cristi Rizea la fugareală - vine repede din vila lui de milioane de euro cu jeepurile lui de sute de mii! Aşa un circ e greu de imaginat chiar şi pentru „dosariada” din Romania, exportată acum şi în Moldova. Pai, cu ce corupţi şi oligarhi se luptă doamnele „de fier” Sandu şi Kovesi - dacă un papagal condamnat definitiv le măscăreşte în fiecare zi la Chişinău şi toată lumea se face că plouă. Vai ce se mai jeluiesc „focile” si “anticorupţi”: ca Udrea, ca Oprescu , ca Bica, dar de Rizea nu aţi văzut că tac toţi chitic? Eu nu ştiu, dar dvs cu ce credeţi că o are la mână Rizea pe Kovesi din moment ce toată lumea tace aşa? De ce nu au curaj să îl aducă în România? De ce Ministrul Predoiu tot anunţă cum face demersuri pentru extrădări în Italia sau Grecia, dar nu zice nimic de Moldova? De ce mereu avem două măsuri şi la unii se aplică ceva şi la alţii nu? O să aflăm vreodata adevărul?”, a scris Ponta pe Facebook.

Preşedintele Maia Sandu s-a întâlnit marţi, 12 iulie, la Chişinău, cu procurorul-şef european, Laura Codruţa Kövesi. Maia Sandu a reiterat că lupta anticorupţie „este angajamentul cu care am venit în faţa oamenilor şi ea rămâne prioritatea echipei de guvernare.”

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite