UPDATE Un câine antitabac a ajuns după gratii, în urma descinderii de ieri a mascaţilor în vama Leuşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinele „reţinut“ este un labrador folosit pentru detectarea substanţelor interzise Sursa: Jurnalonline.info
Câinele „reţinut“ este un labrador folosit pentru detectarea substanţelor interzise Sursa: Jurnalonline.info

Patrupedul aparţine unui vameş din echipajul canin, care a fost reţinut de procurorii anticorupţie în momentul descinderii de ieri dimineaţă de la punctul vamal Leuşeni.

Împreună cu cei 19 vameşi şi 13 poliţişti de frontieră reţinuţi după descinderea de ieri dimineaţă a mascaţilor la postul vamal Leuşeni, a fost încarcerat şi un câine al Serviciului Vamal. Informaţia ne-a fost confirmată de procurorul anticorupţie Eduard Harunjen. 

„Evident, câinele n-a fost arestat. Unul dintre vameşi făcea parte din echipajul canin. În momentul reţinerii, el a fost nevoit să-şi aducă şi câinele“, a precizat Harunjen, adăugând că ar fi vorba de un labrador utilizat pentru detectarea ţigărilor ascunse de contrabandişti.

Patrupedul a fost „eliberat“ aseară. Stăpânul lui, însă, e cercetat pentru acte de corupere pasivă la vama Leuşeni.

UPDATE VIDEO FOTO Zeci de mii de euro şi "alte valute" găsite în birourile şi maşinile vameşilor şi poliţiştilor de frontieră de la Leuşeni şi Albiţa

În timp ce anchetatorii români fac publică lista celor 17 vameşi reţinuţi ieri, autorităţile de la Chişinău ascund până şi numele câinelui ajuns după gratii

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite