Un punct vamal la graniţa cu Ucraina rămâne închis. La frontiera cu România toate punctele de trecere sunt funcţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Frontiera cu România este deschisă şi se circulă în regim normal. FOTO: www.border.gov.md
Frontiera cu România este deschisă şi se circulă în regim normal. FOTO: www.border.gov.md

Activitatea punctului vamal Cosăuţi-Iampoli de la frontiera Republicii Moldova cu Ucraina este în continuare sistată, deoarece s-au format poduri de gheaţă pe râul Nistru.

Punctele vamale de la frontiera cu România sunt funcţionale. Punctele de control vamal lucrează în regim normal, chiar dacă este înregistrată o creştere uşoară a traficului atât al persoanelor, cât şi al mijloacelor de transport, nefiind formate rânduri sau mărit timpul de aşteptare la controlul de frontieră. 

Poliţia de Frontieră de la Chişinău aminteşte tuturor participanţilor la traficul transfrontalier să tranziteze toate punctele de frontieră existente la graniţa moldo-română, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea.

Amintim că miercuri, 6 ianuarie 2016, ministrul de Interne al Republiciii Moldova, Oleg Balan, a anunţat că punctele de control vamal Cosăuţi-Iampoli, Soroca-Ţekinovka şi Vasilcău-Velicaia Coşniţa de la frontiera cu Ucraina sunt închise din cauza că râul Nistru este îngheţat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite