Un polițișt român a fost bătut pe stradă în Republica Moldova

0
Publicat:

Un polițist român, detașat la punctul de trecere a frontierei Costești – Stânca din Republica Moldova, a fost agresat pe o stradă din municipiul Bălți.

Un polițist Româna a fost agresat de doi tineri în Republica Moldova. Foto: Arhivă
Un polițist Româna a fost agresat de doi tineri în Republica Moldova. Foto: Arhivă

Totul s-a întâmplat noaptea de sâmbătă spre duminică pe străzile din municipiul Bălți, situat în nordul Republicii Moldova. Acolo, angajatul Ministerului Afacerilor Interne de la București a fost agresat de către doi indivizi, după ce le-a reproșat că-i strică mașina parcată în preajma unui club de noapte din localitate, a explicat, pentru Adevărul, șeful Poliției din Republica Moldova, Viorel Cernăuțeanu.

,,Bătăușii au fost încătușați”, a declarat șeful Poliției din Republica Moldova.

Viorel Cernăuțeanu însă a evitat să ofere alte detalii despre acest caz, inclusiv scopul detașării angajatului Ministerului Afacerilor Interne din România în cadrul punctului de trecere a frontierei Costești- Stânca.

Victima în vârsta de 44 de ani, care s-a ales cu o contuzie, a fost preluată de medicii Spitalului Clinic Municipal Bălți. Iar în urma examinării medicale, a fost lăsată să plece și tratamentul îl va urma în condiții de ambulator, conform purtătorului de cuvânt al intituției medicale, Mihaela Petrov.

Cei doi suspecți, cu vârstele cuprinse între 21 și 29 de ani, s-au ales cu un dosar penal pentru huliganism, infracțiune care. potrivit Codului Penal din Republica Moldova, se pedepsește cu amendă sau cu privarea de libertate pe un termen de până la 7 ani. Cazul este investigat de Inspectoratul de Poliție Bălți.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite