Un copil de 9 ani a murit într-un incendiu la Făleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO simbol
FOTO simbol

O fetiţă de 9 ani a murit într-un incendiu în satul Năvârneţ, raionul Făleşti, după ce tatăl copilei a incendiat camera în care aceasta se afla. Din spusele bunicilor fetei, bărbatul ar fi recurs la aşa gest din cauză că mama fetei l-ar fi părăsit, transmite IPN.

Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului de Poliţie Făleşti, Eugenia Molceanov, incendiul a fost sesizat de către socrii bărbatului, care aflându-se în camera vecină, au simţit un miros de benzină. În camera de alături socrul a observat cum ginerele său, cu vârsta de 47 ani, cetăţean al Republicii Azerbaijan, a incendiat camera cu o brichetă şi s-a încuiat în cameră.

Stăpânul gospodăriei a ieşit afară, împreună cu soţia lui şi fiul cu vârsta de 30 ani. Ulterior afară a ieşit şi ginerele, care cu o bucată de tablă s-a tăiat în regiunea braţelor şi a gâtului. În camera ginerelui a fost depistat cadavrul fetei de 9 ani.

În urma leziunilor bărbatul a fost internat în Spitalul raional Făleşti, în stare inconştientă.

Din spusele socrilor, ginerele locuieşte cu ei de aproximativ 11 ani. La moment fiica lor este plecată la câştig în Italia. Acum două zile, fiica lor a comunicat cu ginerele, căruia i-a spus că şi-a găsit un alt partener de viaţă şi nu se va mai întoarce acasă.

Pe caz este pornit proces penal.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite