Un bărbat din Tiraspol care se plimba prin Chişinău cu două genţi pline cu substanţe narcotice, reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Un bărbat din Tiraspol este cercetat penal pentru trafic de droguri. Acesta a fost reţinut în seara de luni, 7 ianuarie, în centrul Chişinăului.

Fiind implicaţi la menţinerea ordinii publice, pe strada Armenească din Capitală, inspectorii de patrulare au observat un bărbat care avea un comportament agitat şi purta pe umăr două genţi masive.

Imediat, angajaţii INP au solicitat acestuia să se prezinte şi l-au întrebat încotro se deplasează. Fiind foarte dezorientat, bărbatul se eschiva de la un răspuns. Astfel, ofiţerii de patrulare au cerut de la bărbat să prezinte ce are în genţi.

În acel moment, suspectul a pus genţile jos, le-a deschis şi a luat-o la goană, însă a fost imobilizat de agenţii de patrulare.

În genţile acestuia se aflau mai multe pachete sigilate cu peliculă şi lipici, un cântar şi diferite cutii.

Pentru stabilirea tuturor circumstanţelor inspectorii au solicitat ajutorul grupei operative. Ulterior, bărbatul a fost escortat la Inspectoratul de poliţie Centru. Identificat, acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 24 de ani, originar din Tiraspol, iar substanţele narcotice urma să le distribuie pe diferite locuri precum, sub copaci, tufari sau pietre.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite