Trafic intens la puncte de trecere Palanca, Tudora, Giurgiuleşti şi Basarabeasca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
refugiati ucraineni

Sâmbătă, potrivit datelor de la 12.20, se atestă trafic intensiv în mai multe puncte de trecere a frontierei de stat. Cel mai aglomerat punct, pe sensul de intrare, este Palanca–Maiaki-Udobnoe, unde pe partea ucraineană, rândul de maşini este de până la trei kilometri/200 de pietoni, transmite IPN.

La punctul de trecere a frontierei Tudora – Starokazacie, pe partea ucraineană sunt circa 100 de maşini. La Basarabeasca – Serpniovo sunt circa 150 de maşini, iar la Giurgiuleşti – Reni aşteaptă în jur de 40 de maşini.

Trafic intensiv se artensă şi la ieşirea din Republica Moldova. La punctul de trecere a frontierei Cahul – Oancea, pe partea moldovenească sunt în jur de 120 de maşini, iar la Sculeni – Sculeni aşteaptă în jur de 100 de maşini. La punctul de trecere Leuşeni –Albiţa, pe partea moldovenească sunt în jur de 80 de maşini, la Giurgiuleşti – Galaţi coada este de 70 de maşini, iar la Lipcani – Rădăuţi-Prut – circa 50 de maşini.

Pentru a nu supraîncărca unele puncte de trecere, persoanele pot opta pentru: PTF Vulcăneşti, PTF Mirnoe, PTF Ceadâr-Lunga 1/2, PTF Larga, PTF Briceni, PTF Ocniţa, PTF Criva, PTF Otaci şi PTF Costeşti.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite