Tenismenul moldovean Maxim Dubarenco va evolua pentru Belarus

0
0
Maxim Dubarenco va evolua pentru Belarus
Maxim Dubarenco va evolua pentru Belarus

Lovitură pentru tenisul moldovenesc. Unul dintre liderii naţionalei, Maxim Dubarenco, a decis să reprezinte Republica Belarus de acum încolo, transmite IPN.

Tenismanul de 22 de ani urmează să primească în curând cetăţenia acestei ţări. Informaţia a fost confirmată de preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Tenis, Marina Tauber. În urmă cu câteva săptămâni, Dubarenco a trimis o scrisoare la federaţie în care anunţa că nu se va prezenta la meciul cu Ungaria din Cupa Davis, dacă nu va încasa primele pentru partida cu Danemarca.

„Este o invenţie a lui Dubarenco. El se înţelesese cu belaruşii încă de anul trecut, când la Chişinău a avut loc partida Moldova - Belarus. Este o mare pierdere plecarea lui Dubarenco”, a declarat pentru IPN preşedintele Federaţiei Naţionale de Tenis, Marina Tauber.

Maxim Dubarenco nu a fost de găsit pentru a comenta situaţia. El este unul dintre cei mai valoroşi tenismeni autohtoni, iar în selecţionata Moldovei a fost numărul doi, după Radu Albot. Moldova va întâlni pe 6-8 martie, Ungaria, la Gyor, într-un nou duel din cadrul Cupei Davis.

Republica Moldova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri