Socialiştii, către Iurie Leancă: Nu vă băgaţi nasul unde nu vă fierbe oala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSRM Vlad Bătrâncea i-a dat o replică miercuri, 7 septembrie, fostului premier al Republicii Moldova, Iurie Leancă, după ce ex-prim-ministrul a declarat că socialiştii folosesc o propagandă antiromână falsă, încercând să inspire frică şi să-i menţină pe oameni în secolul trecut.

În acelaşi context, Leancă a publicat ştirea despre pliantele electorale ale PSRM, pe care scriau „Jandarmul român, nu va fi la noi stăpân”, fapt care l-a deranjat pe Bătrâncea.

„Domnule Leancă, domnule ex-simplu prim-ministru, avem două rugăminţi către dumneavoastră.

Prima. Nu vă băgaţi nasul unde nu vă fierbe oala. Mai exact, nu vă transformaţi în consultant pentru campania politică a Partidului Socialiştilor. Dacă o să avem nevoie de serviciile dumitale, vă anunţăm. Dar cred că n-o să avem nevoie. Mai degrabă ideile voastre unioniste o să-i fie utile lui Mihai Ghimpu, de care vă leagă o prietenie tandră.

A doua. Ocupaţi-vă zi şi noapte de investigarea politică a furtului miliardului, care s-a produs în timpul cît eraţi simplu prim-ministru. Puteţi începe cu analizarea propriei semnături pe documentele care au permis transferul de bani de la BNM la BEM. Vă dăm şi o lupă, dacă aveţi nevoie.

Domnule Leancă, fii un simplu om. Nu sări gardul...” a scris Vlad Bătrîncea pe pagina sa de Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite