Silvia Radu îl acuză pe Valeriu Munteanu că discriminează femeile din Primărie:  Faptul că ai barbă nu înseamnă că eşti mai presus decât o femeie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul interimar de Chişinău, Silvia Radu, afirmă că femeile din Primărie sunt discriminate, iar acest fenomen ar fi promovat în instituţie de către persoane publice precum ar fi liberalul Valeriu Munteanu. Potrivit ei, este intolerabil ca un lider politic să promoveze misoginismul în public.

„Am auzit cazuri de maltratare şi de discriminare a femeilor din Primărie, lucru care este absolut intolerabil în secolul XXI. Am auzit nu numai de la femei, am auzit de la bărbaţi plângeri cum sunt discriminate femile angajatele la Primăria Chişinău. Atâta timp cât voi fi prezentă în aceşti păreţi ai acestei clădiri nu voi permite discriminarea în aşa hal”, le-a spus Silvia Radu jurnaliştilor după şedinţa săptămânală a serviciilor Primăriei de luni, 4 decembrie.

Ea a menţionat că „tot globul luptă împotriva discriminării femeilor şi a fetelor şi domnul Munteanu public discriminează femeile”. 

„Eu cred că faptul că dumnealui îi creşte barbă nu înseamnă că dumnealui este mai presus decât o persoana care nu este de acelaşi gen cu el (...). Faptul că ai barbă nu înseamnă că eşti mai presus decât o femeie”, a subliniat Radu.

Primarul a precizat că nu va permite şi nu va tolera acest liderim de misoginism care este promovat public, făcând aluzie la Valeriu Munteanu despre care a mai spus că „Credibilitatea lui este egală cu suma banilor furaţi de la Primăria municipiului Chişinău”. 

„Vă avertizez pe toţi să aveţi o atitudine corectă faţă de colegele dumneavoastră. Le voi recomanda să vină să ve denunţe pe cei pe care îi discriminaţi şi vă zic că am avut cazuri când mi s-a povestit acest lucru. Vă rog să introducem civilizaţia în Primăria Chişinău”, a declarat Silvia Radu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite