Sheriff Tiraspol va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, după ce a învins campioana Sloveniei

0
0
Stadionul Zimbru din Chişinău, acolo unde Sheriff găzduieşte meciurile din preliminarile Ligii Campionilor
Stadionul Zimbru din Chişinău, acolo unde Sheriff găzduieşte meciurile din preliminarile Ligii Campionilor

Sheriff Tiraspol a învins-o pe echipa din Slovenia, NK Maribor, cu scorul  general 1-0 şi s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Formaţia tiraspoleană şi-a asigurat cel puţin participarea în grupele Europa Conference League, se menţionează într-un comunicat de presă al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, citat de IPN.

Membrul echipei din Moldova Yansane Momo a marcat unicul gol în minutul 88. Cartonaşe galbene au primit trei fotbalişti din echipa din Slovenia şi un fotbalist din Moldova.

Campioana Moldovei va juca, în runda a treia, cu Viktoria Plzeň din Cehia. Partida tur va avea loc la stadionul Zimbru, pe 2/3 august, iar returul este programat pentru 9 august, în deplasare.

Anterior, Comitetul Executiv al Uniunii Asociaţiilor Europene de Fotbal a anunţat că oraşul Tiraspol nu va putea găzdui meciurile din competiţiile UEFA din cauza escaladării conflictului militar care a culminat cu invadarea teritoriului ucrainean de către armata rusă. La sfârşitul lunii iunie, s-a constatat că arena din capitală respectă toate reglementările UEFA aplicabile pentru meciurile de acasă ale tiraspolenilor în competiţiile intercluburi UEFA.

Republica Moldova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri