Serviciul secret al Moldovei a eliberat-o pe președinta partidului Renaștere după un interogatoriu, după vizita sa în Federația Rusă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interogatoriul a durat două ore, a spus Natalia Paraska.

Natalia Paraska. Foto: https://embassylife.ru/
Natalia Paraska. Foto: https://embassylife.ru/

Șefa partidului de opoziție Renașterea Moldovei, Natalia Parașca, a declarat unui corespondent TASS că, după ce s-a întors la Chișinău de la congresul opoziției moldovenești de la Moscova, a fost audiată timp de două ore de Serviciul de Informații și Securitate (ISS) din Moldova, după care a fost eliberată.

„Am petrecut personal aproximativ două orela interogatoriu la SIS. Toate întrebările au fost legate de Federația Rusă. Ei au întrebat dacă am considerat că este corect să creăm un bloc în Rusia, care este, în opinia lor, o țară agresoare. Am răspuns că nu cred”, a spus ea.

Potrivit politicianului, după discuție a fost eliberată fără nicio condiție. Totodată, în timpul interogatoriului, angajații SIS „nu ​​mi-au permis să răspund la apelurile avocatului”, a precizat Natalia Paraska. 

Partidul de opoziție „Renaștere” a inițiat o campanie pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Economică Eurasiatică (UEEA). 

Uniunea Economică Eurasiatică unește astăzi Rusia, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan și Armenia.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite