Sergiu Sîrbu, supărat pe noua conducere a PDM după ce s-a aflat despre şedinţa secretă dintre PDM şi PSRM: Păcat că a preferat un alt eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Sirbu Facebook

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu s-a arătat supărat pe decizia conducerii PDM, în frunte cu Pavel Filip, de a participa la o şedinţă secretă la Parlament alături de conducerea Partidului Socialiştilor, eveniment la care Sergiu Sîrbu, dar şi deputatul Andrian Candu nu au fost invitaţi.

„Păcat că noua conducere a partidului a preferat un alt eveniment în această seară şi nu a acceptat să vină la discuţii sincere şi deschise cu frumoasa echipă PDM din raionul Drochia care a avut foarte multe întrebări la tot ceea ce facem zi de zi şi încotro ar trebui să se mişte Republica Moldova! Dar şi aşa, împreună cu un grup de colegi deputaţi cred ca ne-am descurcat şi am făcut faţă provocării”, a scris Sergiu Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că la Consiliul Politic Naţional al PDM, din 15 februarie ,au fost aleşi vicepreşedinţii formaţiunii şi Biroul Executiv. Andrian Candu şi Sergiu Sîrbu, care anterior au deţinut funcţii de vicepreşedinţi, de data această au fost lăsaţi în afara conducerii partidului. 

Andrian Candu, la fel, a venit cu o reacţie după şedinţa secretă dintre PSRM şi PDM. Democratul a spus că PDM ar trebui să sprijine demisia ministrului de Externe, Aurel Ciocoi, asta în condiţiile în care dialogul PSRM-ACUM a devenit tot mai intens şi este puţin probabil ca PDM să sprijine ideea lui Candu.

Deputaţii din fracţiunile PSRM şi PDM s-au întâlnit, luni seara, într-o şedinţă de lucru la Parlament, la care au participat preşedintele Igor Dodon, premierul Ion Chicu şi preşedintele Legislativului, Zinaida Greceanîi. Deputaţii din opoziţie nu au fost invitaţi la eveniment. La fel, nici presa nu a fost anunţată despre această întrevedere.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite