Marina Tauber: Eliberarea lui Vlad Filat înainte de expirarea termenului de detenţie a fost făcută cu implicarea lui Igor Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedinta Partidului Şor Marina Tauber consideră că eliberarea ex-premierului Vlad Filat înainte de expirarea termenului de detenţie ar fi fost făcută cu implicarea lui Igor Dodon. Potrivit ei, eliberarea fostului prim-ministru ar fi convenabilă şefului statului pentru a putea exercita presiuni asupra preşedintei Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, care a declarat că nu exclude că ar putea candida la prezidenţiale, transmite IPN.

Marina Tauber susţine că Igor Dodon intenţionează prin intermediul lui Vlad Filat să o atace pe Maia Sandu pentru a o discredita în contextul alegerilor prezidenţiale.

Acuzaţiile aduse preşedintelui ţării au continuat. În opinia ei, în spatele reexaminării dosarului omului de afaceri Vladislav Platon, la fel, ar sta preşedintele Dodon. 

„Noi toţi ştim foarte bine despre relaţiile lui Platon cu Federaţia Rusă. Respectiv, eu cred că aici nu trebuie mult să explicăm de ce lui i se acordă anumite favoruri din partea lui Igor Dodon”, a afirmat Marina Tauber.

https://www.ipn.md/ro/marina-tauber-situatii-ca-cea-in-care-am-fost-7965_1071568.html


 

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite