Sergiu Sîrbu, către Maia Sandu: Nu avem nimic împotriva camerelor de luat vederi, însă solicitaţi bani de la cei care v-au format ca politician, PLDM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Partidului Democrat, Sergiu Sîrbu, îi răspunde liderului PAS, Maia Sandu, după ce Sandu a vorbit despre necesitatea instalării camerelor video în incinta secţiilor de votare pentru a asigura corectitudinea procesului electoral.

Preşedintele PAS a solicitat ca CEC-ul să ia bani pentru camere de la democraţi, care ar datora Comisiei 10 milioane de lei pentru încălcarea legislaţiei privind finanţarea partidelor.

„PDM nu are nimic împotrivă să fie instalate camere de luat vederi în secţiile de votare, cu cât mai multă transparenţă, cu atât mai bine.

Însă îi propunem Maiei Sandu ca banii pentru aceste camere să-i solicite de la partidul care a format-o ca politician, PLDM , şi de la reprezentanţii acestui partid care sunt cercetaţi într-un dosar penal de notorietate legat de şpăgile pe care le-au luat şi licitaţiile trucate la achiziţionarea altor asemnea camere de luat vederi. Toate aceste hoţii s-au întâmplat în perioada în care Maia Sandu era colegă cu aceştia şi promova peste tot PLDM ca fiind singurul partid cinstit de pe scena politică.

Doamna Sandu, aduceţi banii de la hoţii cu care aţi fost colegă şi haideţi să facem transparenţă împreună. Sau ieşirea asta a fost doar show electoral şi aţi uitat de unde va trageţi?”, a scris Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite