Sergiu Mocanu: Unioniştii nu mai sunt vizibili pentru că Vlad Plahotniuc nu le mai dă bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Preşedintele Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, consideră că unioniştii din Republica Moldova nu mai sunt atât de activi în spaţiul public pentru că liderul PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, nu ar mai finanţa activitatea acestora.

„Unioniştii nu sunt pentru că nu mai există combustibil. Plahotniuc nu mai dă bani unioniştilor să fie vizibili. A rămas mai puţin de două săptămâni până la marea sărbătoare - Centenarul Unirii, iar unioniştii lui Plahotniuc nu-s. De ce nu sunt? Când erau atât de vizibili, de la Acţiunea - 2012 până la a se bate Şalaru, omul lui Plahotniuc, cu fundul de toate studiourile din ţara asta”, a afirmat Sergiu Mocanu în cadrul emisiunii sale de pe Youtube.

Mocanu s-a întrebat de ce „nu mai este Şalaru, nu mai sunt toţi cei care alergau pe lângă dânsul, nu mai există nimic”. 

„Unde sunt Codreanu? Toţi ăştia care îşi faceau dosare de disidenţi, de persecutaţi, gata nu-s. Plahotniuc nu mai dă bani acolo. Plahotniuc are nevoie de Maia Sandu şi Andrei Năstase, pe ei îi face vizibili”, a spus liderul Antimafie.

El a mai adăugat că nici socialiştii nu i-au mai criticat pe unionişti la mitingul din 18 noiembrie, precum au făcut-o altă dată, pentru ca „să nu-i provoace pe unionişti să iasă în stradă şi fără banii lui Plahotniuc”. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite