Sergiu Mocanu insistă: „Sorin Paciu a fost împuşcat de Valeriu Zubco“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Mocanu a fost consilierul preşedintelui Vladimir Voronin şi deputatat PPCD
Sergiu Mocanu a fost consilierul preşedintelui Vladimir Voronin şi deputatat PPCD

Liderul Mişcării Animafie Sergiu Mocanu nu renunţă la acuzaţiile de omor aduse la adresa procurorului general. Liderul Mişcării Animafie Sergiu Mocanu nu renunţă la acuzaţiile de omor aduse la adresa procurorului general.

El insistă că Poliţia şi Procuratura au tăinuit în complicitate acest caz. Politicianul susţine că nu se ştie unde este arma crimei şi nici cadavrul. „Toate armele au fost curăţate. [...] Numai exhumarea va arăta dacă este sau nu Sorin Paciu în sicriu“, a declarat Sergiu Mocanu într-o conferinţă de presă.

Rudele victimei refuză să vorbească deoarece incidentul ar fi avut loc în sânul familiei. „Sorin Paciu a mers la vânătoare cu Valeriu Zubco şi Ghenadie Sajin, mâna dreaptă a lui Vlad Plahotniuc în toate matrapazlâcurile. S-a dus să filmeze. Împuşătura a avut loc într-adevăr din imprudenţă, dar s-a transformat într-o crimă odioasă când a fost ascunsă. S-a întâmplat în cercul familiei şi din cauza asta nu ies la suprafaţă informaţiile“ , a explicat Mocanu.  

Fostul consilier prezidenţial afirmă că judecătorul Gheorghe Creţu „nu vrea să fie ţap ispăşitor“. „Vina lui nu va fi demonstrată. Cel mai greu e să demonstrezi vina unui om care nu a săvârşit o infracţiune. Şi el ca judecător ştie asta“, a mai spus liderul Mişcării Antimafie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite