Sergiu Mocanu: Igor Dodon nu-şi doreşte alegeri parlamentare anticipate şi va face totul ca ele să nu aibă loc VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Mocanu FOTO IPN
Sergiu Mocanu FOTO IPN

Liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, consideră că preşedintele PSRM, Igor Dodon, va face totul pentru ca actualul Parlament să nu fie dizolvat, cu scopul de a evita declanşarea alegerilor parlamentare anticipate.

Sergiu Mocanu e de părere că Igor Dodon nu-şi doreşte alegeri anticipate, pentru că există probabilitatea ca o bună parte din alegătorii fostului şef de stat să migreze către primarul de Bălţi, Renato Usatîi. Mai mult, Mocanu susţine că în eventualitatea alegerilor parlamentare anticipate, către Usatîi ar putea migra şi unii deputaţi socialişti. 

„În momentul în care se anunţă alegeri parlamentare anticipate, primul lucru care se va întâmpla până ca el să piardă în faţa lui Usatîi, va fi sciziunea în interiorul partidului. Eu cred că el înţelege chestia asta”, a declarat Sergiu Mocanu la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Amintim că Igor Dodon a afirmat în nenumărate rânduri că pledează pentru alegeri parlamentare anticipate. Pe de altă parte, Socialiştii încă nu au declarat ferm că nu vor vota pentru candidatul desemnat la funcţia de prim-ministru, Natalia Gavriliţa, pentru a provoca în aşa fel alegeri parlamentare anticipate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite