Şeful Direcţiei pentru siguranţa alimentelor din Ialoveni a fost reţinut pentru mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şeful Direcţiei raionale pentru siguranţa alimentelor din Ialoveni a fost prins în flagrant, în timp ce lua mita Foto: Adevărul
Şeful Direcţiei raionale pentru siguranţa alimentelor din Ialoveni a fost prins în flagrant, în timp ce lua mita Foto: Adevărul

Grigore Ursu, şeful Direcţiei raionale pentru siguranţa alimentelor din Ialoveni, se află acum în izolatorul Centrului Naţional Anticorupţie, pentru o şpagă de 1.000 de lei.

Şeful Direcţiei raionale pentru siguranţa alimentelor din Ialoveni, Grigore Ursu, a fost reţinut de procurorii anticorupţie, sub bănuiala de corupere pasivă.

Funcţionarul a fost luat pe sus de ofiţerii CNA aseară, în timpul unui flagrant organizat la biroul său din cadrul Direcţiei, imediat după ce a primit mita de 1.000 de lei pe care ar fi pretins-o de la un agent economic, pentru a-i elibera cinci certificate fitosanitare fără să-i mai controleze marfa, mijloacele de transport şi actele de provenienţă a produselor.

După ce-i va fi stabilit gradul de vinovăţie, el riscă până la 10 ani de puşcărie şi o amendă de până la 60.000 de lei. Acum el este închis pentru 72 de ore în izolatorul Centrului Naţional Anticorupţie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite