Şedinţa Curţii de Apel în dosarul lui Shor a fost amânată. Primarului de Orhei i s-a făcut brusc rău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şedinţa Curţii de Apel în dosarul primarului de Orhei, Ilan Shor, a fost întreruptă după ce inculpatul a acuzat că se simte rău şi a fost chemată o ambulanţă, transmite IPN. Curtea urma să examineze recursul avocaţilor privind decizia Judecătoriei Buiucani de a prelungi cu 30 de zile mandatul de arest pe numele lui Shor.

Avocaţii susţin că în şedinţa trecută au prezentat concluziile medicale ale unei clinici din străinătate, potrivit cărora Ilan Shor este la evidenţa medicilor cu probleme cardiace.

Şedinţa de astăzi a fost amânată la cererea avocaţilor.  Potrivit procurorului Andrei Băieşu, apărătorii au invocat că urmează să prezinte materiale care dovedesc imposibilitatea aflării învinuitului Ilan Shor în arest. „Considerăm că ar fi o tactică a apărării, deoarece până la moment nu au fost prezentate concluzii ale medicilor autohtoni, doar anumite concluzii ale medicilor străini”, a afirmat procurorul.

În faţa Curţii de Apel mai mulţi simpatizanţi ai primarului de Orhei au organizat un protest în susţinerea eliberării acestuia din arest.

Ilan Shor a fost reţinut în data de 22 iunie anul curent. Acesta este învinuit de escrocherie în proporţii deosebit de mari şi spălare de bani într-un dosar ce vizează devalizarea Băncii de Economii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite