Şapte moldoveni, răniţi într-un accident rutier produs în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO tverigrad.ru
FOTO tverigrad.ru

Şapte moldoveni au ajuns la spital, răniţi într-un accident rutier produs în noaptea de marţi, 30 octombrie, în regiunea Tveri din Federaţia Rusă. Aceştia se deplasau cu un microbuz, care a derapat, a ajuns într-un şanţ şi s-a lovit de un copac, transmite IPN.

Şeful Serviciului de presă al instituţiei, Alexandr Roitman, a declarat pentru IPN că aceştia au suferit leziuni uşoare, iar viaţa lor este în afara oricărui pericol.

Agenţia rusească de ştiri Tass scrie, cu referire la organele de drept din Rusia, că una dintre cauzele accidentului ar fi gheţuşul. Nimeni nu a fost rănit grav, cei nouă pasageri fiind transportaţi la un spital din apropiere pentru îngrijiri medicale.

Sursa mai menţionează că şoferul microbuzului transporta pasagerii ilegal. În microbuz se aflau 13 persoane, nouă dintre care s-au ales cu leziuni. Potrivit informaţiilor preliminare, conducătorul auto aduna pe internet pasageri şi îi transporta la hotarul cu Federaţia Rusă. Aceştia urcau în microbuz, de regulă, de la o anumită staţie de metro.

La fel, s-a constatat că şoferul, cetăţean al Federaţiei Ruse, în vârstă de 21 de ani, nu este la prima abatere, având deja în jur de 60 de amenzi. Acesta are permis de conducere, dar nu categoria care să îi permită să transporte pasageri cu microbuzul respectiv, care este unur reutilat, în el fiind instalate scaune suplimentare.

Organele de drept urmează să decidă dacă pe marginea acestui caz va fi pornită o cauză penală.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite