Sanda Filat: ”Viața trebuie trăită așa cum simți, și nu așa cum vrea gura lumii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta soție a prim-ministrului Vlad Filat a postat această replică pe o rețea de socializare, lăsând să se înțeleagă că ea a fost inițiatoarea divorțului.

S-a întâmplat după ce o susținătoare i-a scris un mesaj pe Facebook: "Sanda, te admir pentru curaj și independență! Ai luat o decizie pe care foarte puține femei din R. Moldova ar fi luat-o, daca ar fi fost soții de prim-miniștri și de oameni de afaceri. Majoritatea sunt înșelate, dar tac și suportă, pentru ca au frică de singurătate, de gura lumii, de alte prostii. Viaţa trebuie trăită cu demnitate în orice condiții, cred că acest lucru nu vor să-l ințeleaga multe femei dependente de portofelul bărbaților."

Iată ce a răspuns Sanda Filat: "Cu siguranță, Sorina, viața trebuie trăită așa cum simți, și nu cum vrea gura lumii :). Multumesc pt mesaj".

Este prima dată când ea comentează despărțirea de Vlad Filat. Anterior, premierul a anunțat că cei doi nu vor face niciun fel de comentarii și a cerut discreție jurnaliștilor. El a menționat doar că va avea grijă în continuare de cei doi copii minori ai lor.

Divorț la nivel înalt: Premierul Vlad Filat s-a despărțit de soția sa

Filat vrea discreţie după divorţ

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite