S-a certat cu iubita şi a ajuns cu piciorul fracturat într-o groapă de trei metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO dse.md
FOTO dse.md

Un tânăr de 27 de ani a căzut, noaptea trecută, într-o groapă de 3 metri, pe teritoriul unui şantier de construcţii din Străşeni. La faţa locului a fost nevoie de intervenţia salvatorilor.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, apelul la numărul de urgenţă 112 a parvenit aproape de miezul nopţii. Ajunşi la faţa locului, s-a stabilit că bărbatul este conştient, dar are fracturat un picior. În 20 de minute, salvatorii au reuşit să-l scoată din groapă. Acesta fost preluat de medicii de la Urgenţă, iar viaţa îi este în afara pericolului.

Solicitată de IPN, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Străşeni, Cristina Vicol, a declarat că tânărul, care este din Doroţcaia, a venit la Străşeni în vizită la prieteni. În urma unui conflict cu iubita, s-a îndreptat către gara din oraş. Pe drum, a intrat pe şantier şi a căzut în groapă. El a fost cel care a sunat la 112.

Conform datelor IGSU, în anul 2018 salvatorii au reuşit să salveze viaţa a 12 persoane căzute în fântâni şi gropi, iar în anul 2019 acesta este al doilea caz de intervenţie de acest fel.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite