Rușii ne închiriază un pavilion de aproape 2.700 metri pătrați la Centrul de Expoziții din Moscova, cu o rublă. Vezi în ce condiții!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenții economici moldoveni care vor investi în acest pavilion își vor putea deschide acolo restaurante cu preparate tradiționale și vinuri moldovenești, baruri, magazine de artizanat și haine populare.

Reparațiile unui pavilion al Centrului de Expoziții din Moscova vor fi coordonate de Moldexpo, relevă Info-Prim Neo. Este vorba despre pavilionul 10 din incinta acestui centru expozițional, cu o suprafață de 2.693 de metri pătrați. În schimbul acestei acțiuni, autoritățile ruse le-au promis omologilor moldoveni că i-l închiriază pentru 50 de ani, la un preț simbolic de o rublă rusească.

Problema este că în acest moment Moldexpo nu are cei 20 de milioane de dolari necesari pentru lucrările de reabilitare a pavilionului.

„Am decis să realizăm această idee printr-un proiect de parteneriat public-privat. Concursul pentru selectarea potenţialului investitor a fost anunţat şi prelungit de două ori. Din păcate, investitorul nu a fost găsit", a declarat ministrul Economiei Valeriu Lazăr pentru sursa citată.

Potențialii agenți economici care vor investi în repararea acestui pavilion vor putea deschide acolo restaurante cu preparate tradiționale și vinuri moldovenești, baruri, magazine de artizanat și haine populare.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite