Român găsit mort într-un hotel din Republica Moldova: Ce spune poliția

0
Publicat:

Un român în vârstă de 59 de ani a fost găsit mort într-un hotel din Republica Moldova, potrivit autorităților de la Chișinău. Poliția investighează cauza decesului.

Polițiștii din Republica Moldova investighează decesul unui român. Foto: IPN
Polițiștii din Republica Moldova investighează decesul unui român. Foto: IPN

Bărbatul, aflat în scop turistic în țara vecină, a fost găsit decedat în dimineața zilei de marți în camera unui hotel din Chișinău. Descoperirea a fost făcută de angajații hotelului, care au alertat imediat serviciile de urgență. Prin urmare, la fața locului s-au deplasat angajații Direcției de Poliție Chișinău.

,,În cadrul documentării de la fața locului, oamenii legii au stabilit identitatea cetățeanului român. Acesta avea 59 de ani”, a declarat ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati.

La locul tragediei a fost prezent și medicul legist. Cel din urmă a examinat corpul neînsuflețit al bărbatului.

,,La examinarea de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate pe corpul acestuia. Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală, pentru efectuarea expertizei medico-legale, dar și stabilirea exactă a cauzei decesului”, a mai precizat reprezentanta Poliției de la Chișinău.

Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul, originar din România, a fost cazat timp de două zile în hotelul a care murit. Circumstanțele exacte ale morții sale vor fi stabilitate în cadrul unei anchete deschise de către autoritățile din Republica Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite