REVISTA PRESEI Vadim Mişin i-ar da medalie lui Vladimir Voronin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul comunist, deputatul neafiliat Vadim Mişin, i-ar fi dat medalia cea mai înaltă din stat fostului său şef de partid, Vladimir Voronin. Asta pentru că, spune deputatul, în timpul evenimentelor din 7 aprilie 2009 nu s-a vărsat nicio picătură de sânge.

Vadim Mişin a făcut aceste declaraţii la emisiunea Fabrika, de la Publika, însă expertiza internaţională făcută anul trecut a demonstrat că Valeriu Boboc a murit în urma loviturilor care i-au fost aplicate.

Nu au benzină?! Doi tineri s-au înecat în apele Nistrului! De ce salvatorii nu au venit imediat

Salvatorii sunt acuzaţi că refuza să recupereze cadavrele din ape pentru că... nu ar avea benzină. Tatăl unui tânăr înecat, în Nistru se plânge că o zi întreagă a chemat ajutoare, dar salvatorii nu au venit sugerându-i să aştepte până când corpul neînsufleţit va ieşi singur la suprafaţă. Serviciul Situaţii Excepţionale respinge aceste acuzaţii.

Potrivit protv.md, tinerii, în vârstă de 20 şi respectiv 21 de ani, erau din Corjova, raionul Criuleni şi tocmai au absolvit Colegiul Politehnic. Ei s-au dus să se scalde în Nistru, de unde nu s-au mai întors. Cei doi baieţi au fost înghiţiţi de ape.

Incendiu în Casa Modei

În clădire sunt mai multe birouri date în arendă, iar două dintre ele au fost distruse de flăcări. Din fericire, nu sunt victime. Au fost mobilizate patru echipe de pompieri. Salvatorii presupun că incendiul a pornit de la un climatizor suprasolicitat. Pentru a stabili cu exactitate cauzele incendiului, pompierii au iniţiat o anchetă, informează jurnaltv.md.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite