Renato Usatîi, candidat oficial la primăria oraşului Bălţi. Se teme de arestare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renato Usatâi şi-a depus dosarul la Comisia Electorală de Circumscripţie din municipiul Bălţi, conform unui anunţ făcut de politician pe pagina sa de Facebook.

Renato Usatîi, care a revenit în ţară după o pauză de aproape jumătate de an, nu exclude că ar putea fi arestat după o perioadă de timp la comanda liderilor din alianţa de guvernare. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Interpol” de la postul de televiziune „TV 7” de către Renato Usatîi, transmite IPN.

„M-a salvat situaţia tensionată din ţară, iar arestarea mea ar fi încins şi mai mult spiritele. Aţi văzut câtă lume m-a întâmpinat la Aeroport. Am informaţia că Vlad Filat ar fi ordonat ca să nu fiu arestat. El a spus colegilor de coaliţie că nu trebuie să piardă puterea şi că mai bine să lupte cu ruşii, decât să aibă un alt 7 aprilie. Dar pe urmă îmi vor organiza provocări, ca să fiu încarcerat”, a declarat politicianul.

Usatîi a declarat că anume Vlad Plahotniuc şi Vlad Filat au comandat intentarea mai multor dosare penale pe numele său şi scoaterea partidului pe listele căruia candida din cursa electorală din toamna trecută. „Ceea ce au făcut, mai mult Plahotnuc şi mai puţin Filat, depăşeşte orice limită. Dacă nu plecam atunci din ţară, atunci eram să fiu arestat, iar mai apoi exterminat fizic în închisoare”, a spus Usatîi.

Renato Usatîii a declarat că va candida pentru funcţia de primar al municipiului Bălţi, va câştiga neapărat, iar pentru „Partidul nostru” pe care îl conduce vor vota cel puţin 30 la sută din alegători.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite