Reduceri la colecţiile „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adevărul va participa la Târgul de Crăciun FOTO Adevărul
Adevărul va participa la Târgul de Crăciun FOTO Adevărul

Inspirat de sărbătorile de iarnă care ne bat la uşă, ziarul „Adevărul“ Moldova a hotărât să ofere cititorilor săi cadouri în formă de reduceri la îndrăgitele colecţii de cărţi.

Dacă doriţi să vă completaţi biblioteca personală sau să faceţi un cadou preţios celor dragi sunteţi invitaţii noştri la Târgul de Crăciun, care se va desfăşura la centrul Moldexpo, în perioada 15-30 decembrie. 
Cu cât mai multe cărţi veţi cumpăra, cu atât mai mare va fi surpriza. Pentru o colecţie întreagă din Biblioteca „Adevărul“, cumpărătorii vor beneficia de o reducere de preţ de 20%, iar cei care vor procura cel puţin cinci volume vor avea o reducere de 15%.

Printre produsele din Biblioteca „Adevărul“ puse în vânzare vor fi seriile „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“,„Miturile şi Legendele Lumi“, „Jules Verne“, „Aventura“, „Marile Muzee ale Lumii“, „Pictori de geniu“, „100 idei geniale“, „Delicii în bucătarie“ şi „National Geographic“. De asemenea, veţi putea cumpăra la târg colecţiile de DVD-uri „Tom & Jerry“ şi „Mari spectacole de Operă“, precum şi puzzle-urile 3D „Vin Dinozaurii!“ pentru cei mici.

Ziarul „Adevărul“ va avea un stand pe care îl veţi găsi cu uşurinţă. Să aveţi sărbători frumoase, delectându-vă cu volumele din colecţiile preferate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite